Dear friend, I need somebody who can help me distribute my money ($7,600,000 USD) to the less privileged(charity) in your country. I am on a sick bed. I drafted this mail with the help of my nurse.I was suffering from cervical cancer within four years after my husband died. Along with hearing impairment due to drug reactions. We have not had children, after eighteen years in the peaceful marriage. Recently, my doctor told me that my life will not exceed three months due to illness, my cancer. Please reply me if you can help me, so that I can give you the details of and explain my reasons too. I expects your reply at soonest.
.Basara(Mrs) Перевод:
Дорогой друг, я нуждаюсь в ком - то, кто может помочь мне распределить свои деньги (USD за 7 600 000$) к менее привилегированному (благотворительность) в Вашей стране. Я нахожусь на больной кровати. Я спроектировал эту почту с помощью моей медсестры. Я страдал от рака шейки матки в течение четырех лет после того, как мой муж умер. Наряду со слушанием ухудшения, должно притуплять реакции. У нас не было детей, после восемнадцати лет в мирном браке. Недавно, мой доктор сказал мне, что моя жизнь не будет превышать три месяца из-за болезни, моего рака. Пожалуйста ответьте мне, если Вы можете помочь мне, так, чтобы я мог дать Вам детали и объяснить мои причины также. Я ожидаю Ваш ответ в как можно скорее..Basara (Госпожа)